MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

GETEC PARK.EMMEN is gevestigd in Emmen. Ook onze medewerkers komen grotendeels uit deze regio. Kortom, Emmen is belangrijk voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We initiëren verschillende activiteiten die Emmen en omstreken ten goede komen.

We zoeken verbinding met het onderwijs. Jaarlijks stellen we zes werkervaringsplaatsen beschikbaar aan scholieren van PRO Emmen. Door de combinatie opleiding en ervaring hebben deze leerlingen meer kansen op de arbeidsmarkt. Ook hebben we stageplaatsen en afstudeeropdrachten voor studenten van diverse opleidingen op verschillende niveaus.

Daarnaast organiseren we jaarlijks een GETEC PARK.EMMEN klusdag. Tijdens deze dag gaan we klussen bij organisaties in de geestelijke en/of lichamelijke gezondheidszorg. We verrichten onder meer schilderwerk en tuin- en terraswerkzaamheden.

Ook steunen wij Naoberschap United, de goededoelenorganisatie van FC Emmen. Wij zijn betrokken bij eenmalige activiteiten in samenwerking met andere partijen. Zo hebben wij het initiatief gesteund om een voorziening voor blinde supporters in het stadion te realiseren en hebben wij tijdens de lockdown (COVID19) het regionale initiatief "soep op de stoep" voor ouderen en sociaal geïsoleerden actief gesteund.

Contact

GETEC PARK.EMMEN
Eerste Bokslootweg 17
NL - 7821 AT Emmen


0591 69 25 55
contact@getec-park.nl