In één oogopslag

GETEC PARK.EMMEN ALS PLATFORM EN COMPETENTIECENTRUM NEDERLAND

Het regionale platform Nederland van de GETEC Groep, gevestigd op de multi-client site GETEC PARK.EMMEN in Emmen, biedt een breed scala aan klimaatvriendelijke en slimme energieoplossingen van GETEC voor de gehele BeNeLux. Met speciale vaardigheden en referenties op het gebied van duurzame energie en waterstof, ondersteunt Platform Nederland met zijn experts als speciaal competentiecentrum passende oplossingen voor de gehele GETEC Groep.
De multi-client site GETEC PARK.EMMEN bundelt de ervaring en competenties van 65 jaar dienstverlening van de vroegere EMMTEC-diensten tot een uitgebreide productie- en competentiecluster voor de productie en recycling van polymeren. Wat onderscheidt ons van andere multi-client sites? Het is bovenal de holistische visie van een duurzame en grondstofbesparende behandeling van grondstoffen, efficiënte logistieke processen, een breed scala van analytische diensten en een uitgebreide energievoorziening, waarmee wij tegelijkertijd efficiënt en duurzaam op de eisen van onze klanten kunnen inspelen. Wij ondersteunen ook de energiewende met innovatieve concepten, zoals het gebruik van waterstof of biogas voor energieopwekking.

Met zijn ideale aansluiting op het langeafstands- en spoorwegvervoer biedt de multi-client-locatie in Emmen een optimale omgeving voor internationaal actieve bedrijven die zich bezighouden met onderzoek, ontwikkeling en productie. 

De multi-client site GETEC PARK.EMMEN biedt bovendien meer dan 100 hectare optimaal uitgeruste infrastructurele grond en onroerend goed met een ideale logistieke ligging.


Samen met GETEC PARK.SWISS maakt GETEC PARK.EMMEN deel uit van de MULTI-CLIENT-SITES VAN DE TOEKOMST.

Directie

Dr. Guido Zimmermann

Dr. Guido Zimmermann

Dr. Guido Zimmermann is afgestudeerd als industrieel ingenieur aan de Technische Universiteit van Berlijn en promoveerde in 1992 tot doctor in de economie. Hij begon zijn professionele carrière in de farmaceutische industrie bij Schering AG, nu onderdeel van Bayer. Na een aantal jaren ben als lid van de raad van bestuur en management consultant te hebben gewerkt, zette hij zijn opgedane expertise in voor Bilfinger Industrial Services als COO West-Europa in de proces- en chemische industrie, waar hij het bedrijf hielp een sterke groei te realiseren. Later nam Dr. Zimmermann verschillende ad-interim managementfuncties op zich als CEO, COO of Managing Director bij middelgrote bedrijven die behoefte hadden aan stabilisatie en vernieuwing. Sinds 1 januari 2020 geeft hij leiding aan de bedrijvenparken GETEC PARK.EMMEN B.L. en GETEC PARK.SWISS AG.

Hendrik van der Ploeg

Hendrik van der Ploeg

Hendrik van der Ploeg is afgestudeerd als ingenieur energietechniek en begon zijn beroepsloopbaan bij de toenmalige ENKA (AKZO). In zijn 33-jarige loopbaan heeft hij al tal van uitdagingen bij bekende bedrijven met succes aangegaan. Bij het huidige GETEC PARK.EMMEN is hij al jarenlang op uiteenlopende gebieden werkzaam geweest, van procesautomatisering tot assetmanagement en energiemanagement. In 2015 werd hij benoemd tot Managing Director van het toenmalige eigenaarbedrijf (EMMTEC services B.V.). Sinds 1 januari 2021 is Hendrik van der Ploeg Managing Director van het nieuwe GETEC PARK.EMMEN.

Empowering your business

Contact

GETEC PARK.EMMEN
Eerste Bokslootweg 17
NL - 7821 AT Emmen


0591 69 25 55
contact@getec-park.nl