In één oogopslag

GETEC PARK.EMMEN combineert de ervaring en expertise die is opgedaan in 65 jaar dienstverlening door voorheen EMMTEC op het GETEC park in Emmen.
Op het park wordt u onderdeel van een sterk netwerk, bestaande uit toonaangevende bedrijven uit de kunststofsector en op het gebied van plastic recycling alsmede een competentienetwerk voor polymeren. Wat onderscheidt ons van andere industrieparken? Het is in de eerste plaats ons totaalconcept, onze efficiënte logistieke processen, een breed scala aan laboratoriumdiensten en een uitgebreid utilitiesaanbod stellen ons in staat om zowel efficiënt als duurzaam op de wensen van onze klanten in te spelen.

Met zijn goede aansluiting op het langeafstands- en spoorvervoer biedt het park een ideale omgeving voor internationaal actieve bedrijven die zich bezighouden met onderzoek, ontwikkeling en productie.

GETEC PARK.EMMEN biedt meer dan 100 hectare grond en onroerend goed met een optimale infrastructuur en een ideale logistieke ligging.

Samen met GETEC PARK.SWISS, maakt GETEC PARK.EMMEN deel uit van de industrieparken van de toekomst.

Directie

Dr. Guido Zimmermann

Dr. Guido Zimmermann

Dr. Guido Zimmermann is afgestudeerd als industrieel ingenieur aan de Technische Universiteit van Berlijn en promoveerde in 1992 tot doctor in de economie. Hij begon zijn professionele carrière in de farmaceutische industrie bij Schering AG, nu onderdeel van Bayer. Na een aantal jaren ben als lid van de raad van bestuur en management consultant te hebben gewerkt, zette hij zijn opgedane expertise in voor Bilfinger Industrial Services als COO West-Europa in de proces- en chemische industrie, waar hij het bedrijf hielp een sterke groei te realiseren. Later nam Dr. Zimmermann verschillende ad-interim managementfuncties op zich als CEO, COO of Managing Director bij middelgrote bedrijven die behoefte hadden aan stabilisatie en vernieuwing. Sinds 1 januari 2020 geeft hij leiding aan de bedrijvenparken GETEC PARK.EMMEN B.L. en GETEC PARK.SWISS AG.

Hendrik van der Ploeg

Hendrik van der Ploeg

Hendrik van der Ploeg is afgestudeerd als ingenieur energietechniek en begon zijn beroepsloopbaan bij de toenmalige ENKA (AKZO). In zijn 33-jarige loopbaan heeft hij al tal van uitdagingen bij bekende bedrijven met succes aangegaan. Bij het huidige GETEC PARK.EMMEN is hij al jarenlang op uiteenlopende gebieden werkzaam geweest, van procesautomatisering tot assetmanagement en energiemanagement. In 2015 werd hij benoemd tot Managing Director van het toenmalige eigenaarbedrijf (EMMTEC services B.V.). Sinds 1 januari 2021 is Hendrik van der Ploeg Managing Director van het nieuwe GETEC PARK.EMMEN.

Empowering your business

Contact

GETEC PARK.EMMEN
Eerste Bokslootweg 17
NL - 7821 AT Emmen


0591 69 25 55
contact@getec-park.nl