In één oogopslag

GETEC PARK.EMMEN ALS PLATFORM EN COMPETENTIECENTRUM NEDERLAND

Het regionale platform Nederland van de GETEC Groep, gevestigd op de multi-client site GETEC PARK.EMMEN in Emmen, biedt een breed scala aan klimaatvriendelijke en slimme energieoplossingen van GETEC voor de gehele BeNeLux. Met speciale vaardigheden en referenties op het gebied van duurzame energie en waterstof, ondersteunt Platform Nederland met zijn experts als speciaal competentiecentrum passende oplossingen voor de gehele GETEC Groep.
De multi-client site GETEC PARK.EMMEN bundelt de ervaring en competenties van 65 jaar dienstverlening van de vroegere EMMTEC-diensten tot een uitgebreide productie- en competentiecluster voor de productie en recycling van polymeren. Wat onderscheidt ons van andere multi-client sites? Het is bovenal de holistische visie van een duurzame en grondstofbesparende behandeling van grondstoffen, efficiënte logistieke processen, een breed scala van analytische diensten en een uitgebreide energievoorziening, waarmee wij tegelijkertijd efficiënt en duurzaam op de eisen van onze klanten kunnen inspelen. Wij ondersteunen ook de energiewende met innovatieve concepten, zoals het gebruik van waterstof of biogas voor energieopwekking.

Met zijn ideale aansluiting op het langeafstands- en spoorwegvervoer biedt de multi-client-locatie in Emmen een optimale omgeving voor internationaal actieve bedrijven die zich bezighouden met onderzoek, ontwikkeling en productie. 

De multi-client site GETEC PARK.EMMEN biedt bovendien meer dan 100 hectare optimaal uitgeruste infrastructurele grond en onroerend goed met een ideale logistieke ligging.


Samen met GETEC PARK.SWISS maakt GETEC PARK.EMMEN deel uit van de MULTI-CLIENT-SITES VAN DE TOEKOMST.

Directie

Thomas Schoepke

Thomas Schoepke

Na te zijn afgestudeerd met een Master of International Business Administration, begon Thomas Schoepke zijn carrière bij ista, waar hij vroege leidinggevende functies in de VS bekleedde, zoals Vice President Commercial Solutions bij ista North America in 2004. Na verdere managementfuncties bij ista in Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk, nam hij in 2019 de functie van Senior Vice President Sales & Marketing bij ista International op zich. Sinds 2022 is Thomas Schoepke CEO van GETEC Platform Nederland en in deze hoedanigheid ook lid van het GETEC Group Executive Committee.

Hendrik van der Ploeg

Hendrik van der Ploeg

Hendrik van der Ploeg is afgestudeerd als ingenieur energietechniek en begon zijn beroepsloopbaan bij de toenmalige ENKA (AKZO). In zijn 33-jarige loopbaan heeft hij al tal van uitdagingen bij bekende bedrijven met succes aangegaan. Bij het huidige GETEC PARK.EMMEN is hij al jarenlang op uiteenlopende gebieden werkzaam geweest, van procesautomatisering tot assetmanagement en energiemanagement. In 2015 werd hij benoemd tot Managing Director van het toenmalige eigenaarbedrijf (EMMTEC services B.V.). Sinds 1 januari 2021 is Hendrik van der Ploeg Managing Director van het nieuwe GETEC PARK.EMMEN.

Empowering your business

Contact

GETEC PARK.EMMEN
Eerste Bokslootweg 17
NL - 7821 AT Emmen


0591 69 25 55
contact@getec-park.nl