Home

Empowering your business

GETEC PARK.EMMEN ALS PLATFORM EN COMPETENTIECENTRUM NEDERLAND

Het regionale platform Nederland van de GETEC Groep is gevestigd op het terrein van de multi-client locatie GETEC PARK.EMMEN in Emmen. Als aanvulling op de diensten van de multi-client site, biedt het Platform Nederland een breed scala aan klimaatvriendelijke en slimme energie-oplossingen van GETEC voor de gehele BeNeLux. Met speciale vaardigheden en referenties op het gebied van duurzame energie en waterstof, ondersteunt Platform Nederland met zijn experts als speciaal competentiecentrum passende oplossingen voor de gehele GETEC Groep.

GETEC PARK.EMMEN - BAKERMAT VAN DE POLYMEERREVOLUTIE

De kunststoffen- en polymerenindustrie is in rep en roer. Ontkoling, digitalisering en een snelle waardeketen spelen een beslissende rol in strategische beslissingen en in de toekomstige ontwikkeling van bedrijfsgebieden. Naast een efficiënte productie is de duurzaamheid van het product in overeenstemming met de betaalbaarheid ervan van het grootste belang. Hiervoor zijn partners nodig die het volledige scala van infrastructuurdiensten van hoog niveau efficiënt en economisch kunnen leveren. Met zijn outsourcing-aanpak, zijn competentienetwerk en de hoogste industriële concentratie in Noord-Nederland, biedt de multi-client site in Emmen hiervoor de beste voorwaarden. Zijn specialisatie in de productie en recycling van kunststoffen en zijn visies op hoogwaardige toepassingen van biopolymeren maken deze multi-client site uniek. Daarnaast ondersteunen wij de energietransitie met innovatieve concepten, zoals het energetisch gebruik van waterstof of biogas.

Uw voordelen

 • KOSTENVERMINDERING

  Wij integreren ecologie en economie. Met GETEC PARK.EMMEN als full-service dienstverlener aan uw zijde, kunt u uw productiekosten aanzienlijk verlagen.
 • CO2 VERMINDERING

  Wij verbeteren het duurzaamheidsprofiel van uw onderneming op weg naar een zero-impact productie en verhogen tegelijkertijd de waarde ervan - ook voor het milieu.
 • ALOMVATTENDE EFFICIËNTIE

  Met ons totaalconcept verhogen wij doelgericht de efficiency en bieden wij rendabele oplossingen om uw concurrentievermogen te verbeteren.
 • DE HOOGSTE STANDAARD

  GETEC PARK.EMMEN heeft milieuclassificatie 6. Ook bieden wij het hoogte niveau van leveringszekerheid. Deze locatie is uitermate geschikt voor nieuwe ontwikkelingen in bio-based chemicaliën.
 • PARTNERSCHAP

  Wij begrijpen niet alleen onze business, maar ook de uwe. Uw succes is wat ons drijft.

Onze referenties