Home

Empowering your business

GETEC PARK.EMMEN - BAKERMAT VAN DE POLYMEERREVOLUTIE

De kunststoffen- en polymeerindustrie maakt een ingrijpende verandering door. Decarbonisering, digitalisering en een dynamische waardeketen spelen een beslissende rol in de strategische besluitvorming en de toekomstige ontwikkeling van bedrijven. Naast efficiëntere productie is de duurzaamheid van het product, in combinatie met de betaalbaarheid ervan, een absolute prioriteit. Vooral in de kunststoffenindustrie, die volop in de maatschappelijke belangstelling staat, willen bedrijven zich steeds meer op hun kernactiviteiten concentreren. Om dit te kunnen doen, hebben zij dienstverlenende bedrijven nodig die een uitgebreid dienstenaanbod van utilities en services efficiënt en kosteneffectief kunnen leveren. Met het aanwezige competentienetwerk en de hoogste industriële concentratie in Noord-Nederland biedt GETEC PARK.EMMEN in dit opzicht uitstekende uitgangspunten. De activiteiten op GETEC PARK.EMMEN zijn gericht op innovatieve vezels, composieten en kunststoffen gemaakt van virgin of gerecyclede bronnen. De trends en ontwikkelingen in biobased chemie voor hoogwaardige toepassingen van biopolymeren maken GETEC PARK.EMMEN uniek. Ook ondersteunen we de energietransitie met innovatieve concepten, zoals het gebruik van waterstof of biogas voor het opwekken van energie.

Uw voordelen

 • KOSTENVERMINDERING

  Wij integreren ecologie en economie. Met GETEC PARK.EMMEN als full-service dienstverlener aan uw zijde, kunt u uw productiekosten aanzienlijk verlagen.
 • CO2 VERMINDERING

  Wij verbeteren het duurzaamheidsprofiel van uw onderneming op weg naar een zero-impact productie en verhogen tegelijkertijd de waarde ervan - ook voor het milieu.
 • ALOMVATTENDE EFFICIËNTIE

  Met ons totaalconcept verhogen wij doelgericht de efficiency en bieden wij rendabele oplossingen om uw concurrentievermogen te verbeteren.
 • DE HOOGSTE STANDAARD

  GETEC PARK.EMMEN heeft milieuclassificatie 6. Ook bieden wij het hoogte niveau van leveringszekerheid. Deze locatie is uitermate geschikt voor nieuwe ontwikkelingen in bio-based chemicaliën.
 • PARTNERSCHAP

  Wij begrijpen niet alleen onze business, maar ook de uwe. Uw succes is wat ons drijft.

Onze referenties