Diensten

Logistics

Zoekt u een logistieke partner?

Wij zijn kennisdrager van complexe logistieke processen en expert in logistieke oplossingen. Oplossingen die passen bij úw specifieke proces en vanzelfsprekend kunnen wij deze ook implementeren.
GETEC PARK.EMMEN beschikt over een keur aan transportmiddelen en meerdere warehouses van duizenden vierkante meters. Vanuit ons logistieke meldpunt coördineren we alle binnenkomende en uitgaande transporten en verzorgen we de documentafhandeling.

Dit alles doen we bovendien zo duurzaam mogelijk. Hiervoor zijn we beloond met een Lean and Green Star.

AllE DIENsten

Warehousing

In onze warehouses van meer dan 100.000 m2 slaan we (bulk-)producten op. De opslag gebeurt op de vloer, in stellingen of in shuttlesystemen. Ook zorgen we voor de inslag en uitslag van producten.

Warehouse 1

WAREHOUSING CHEMICALS

Milieugevaarlijke stoffen vereisen een speciale opslag. Daarom hebben wij een Chemical Warehouse. Dit warehouse voldoet aan de PGS 15 richtlijnen (opslag verpakte gevaarlijke stoffen). Veiligheid gegarandeerd.

PGS15

Chemical warehouse

Silo Park

Op ons silopark staan tien bulksilo’s waarin we bulkproducten opslaan. Zo laten we uw logistieke proces zo efficiënt mogelijk verlopen. We laden producten zonodig ook in siloauto’s en verpakken via onze mobiele inpakstraten de producten in diverse verpakkingen.

Emmtec Silo Park

Value added logistics

Producten labelen, stretchen/wikkelen, wegen, (her)verpakken, scannen, zekeren: het hoort allemaal bij het logistieke proces. En dus regelen wij dit ook voor u. Net als de eventuele cyclecounting, interfacing, luchtvrachtafwikkeling, administratie en documentatie. We zijn erkend luchtvrachtagent en AEO-gecertificeerd.

Value added logistics

Recycling

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. We helpen u daarom graag uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Dat doen we door verpakkingsmaterialen in te nemen en te recyclen.

INTERN TRANSPORT

Transport moet zo efficiënt mogelijk verlopen. Daarom beschikken wij over een variatie aan transportmiddelen, zoals trekkers met opleggers, tractoren met wagens, heftrucks, bezorgwagens en automatische laad- en lossystemen. Wij zetten het middel in dat het beste bij uw transportvraag past.

Tank & Industrial Cleaning

Installaties, machines, tankwagens en silowagens moeten goed en op tijd worden gereinigd. Voor alle tank en industrial cleaning kunt u bij ons terecht. Wij werken met state-of-the-art-materialen, reinigen installatie- en machineonderdelen op locatie en beschikken over speciale reinigingsstraten voor tank- en silowagens. We zijn aangesloten bij ATCN, de branchevereniging voor de bedrijfstak tankautoreiniging in Nederland, en daarmee ATCN Erkend Tankreinigingsbedrijf & Uitgever Europees Reinigingsdocument.

Logistics Services Emmtec Emmen

Contact

GETEC PARK.EMMEN
Eerste Bokslootweg 17
NL - 7821 AT Emmen


0591 69 25 55
contact@getec-park.nl